Weboldal címe
Weboldal alcíme
Monik Wedding decoration
... ÉS , AMI NEM ESKÜVŐ, DE TETSZIK:
SZÜLETÉSNAP, NÉVNAP,
HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓ,
​KARÁCSONY, BALLAGÁS ...

Egész évben ünnepelünk!

​Jönnek-mennek az ünnepek.

Legyen egy születésnap , névnap, ballagás, de lehet egy munkahelyi party is. 

Nagyon sokszor tapasztalom, hogy egy-egy nagyobb ünnep vagy összejövetel alkalmával sok munkahely, vállalkozás valamilyen partyt rendez  jutalom képpen a dolgozóinak, megköszönve egész éves fáradtságaikat.

A nagyobb rendezvényeken pl. esküvő , ballagás vagy céges bulikon szokás az ajándékozás.

A rendezvényeken - pl. céges - az ajándékok napjainkban minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen segítségükkel egyszerre javítható a céges image, és ugyanakkor hozzájárulhatunk a vásárlókkal, ügyfelekkel, vagy az alkalmazottakkal való viszony javításához.

A különlegesség e téren is fontos szerephez jut, ugyanis az egyedi, minden ízében sajátos céges, egyedi ajándékok klasszisokkal nagyobb örömet tudnak okozni, mint a hagyományos, néha talán kissé sablonos megoldások. 

Ehhez ajánlom egyedi készítésű kézműves termékeimet cégeknek, vállalkozásoknak. Üvegeim, dobozaim között mindenki talál a saját ízlésének megfelelő stílusú alkotást. 

Cégeknek , vállalkozásoknak egyedi igényeknek megfelelően alakítom ki ajándék termékeimet. Üvegeim, dobozaim egy-egy személyes üzenettel vagy  logóval, egyedi felirattal is készülhetnek.

Javaslatom:  "Olyan ajándékot vegyél, ami mosolyt csal más arcára és ne olyat, ami egy fintort."

Minden elképzelést szivesen vállalok és készítek el.

Már nagyon itt toporog az idő karácsony előtt. és úgy döntöttem, hogy megajándékozok valakit karácsonyra, akinek sokat köszönhetek és akivel majdnem, hogy napi kapcsolatban vagyok, mint kézműves.

Ő az, aki majdnem mindennap érkezik hozzám és szállítja az ajándékokat nektek. Ő az én futárom

Törlés Szerkesztés