Weboldal címe
Weboldal alcíme
Monik Wedding decoration
Köszönetajándékok - apró kedvesség a vendégeknek,
Legénybúcsúra,  lánybúcsúra ajándék díszüvegek,
 tanuknak ajándékok  

A köszönetajándék az esküvőn, melynek célja, hogy az ifjú pár apró ajándékkal kedveskedjen a velük ünneplőknek. Sokszor a jegyespároknak gondot okoz a megfelelő köszönőajándék kiválasztása. Célszerű olyan kis apró ajándékkal meglepni vendégeinket, mely lehetőség szerint valamennyire kötődik hozzánk, a gyerekeknek külön nekik szóló meglepetéssel kedveskedhetünk. 
A választást szeretném ajándékötleteimmel megkönnyíteni.

Pálinkás köszönőpohár

Köszönd meg egy pálinkáspohárral a vendégeknek, hogy részt vettek a nagy napotokon és koccints velük.

 Kérhető névreszólóan  nevetekkel, dátummal. Két functiót is elláthat: egyrészt nevetekkel köszönőajándék. Ez kerül egy oldalra, másrészt lehet ültető pohár is. Vendég nevével. A pohár mind a 4 oldalát ki lehet használni. Kérhető bármilyen mintával, saját jó minőségű fényképpel is.

Ára:

  • 1 -50 db-ig 450 Ft/db
  • 50 felett 10 % kedvezmény a vételárból.

Levendulás kémcsöves köszönetajándék 

Ára: 650 Ft/db

 Esküvői köszönetajándék kínálatunk egyik újdonsága ez a különleges kémcsöves, parafadugóval lezárt üveg, amelyben egy tekercs található az általad küldött köszönőszöveggel. A kémcsőbe  fürdősót, finom teát vagy szárított illatos levendulát és kedvenc idézeted, vagy jókívánságod is belehelyezzük papírra kinyomtatva. A díszítés szalaggal történik. A szalag választásnál ügyeljen , hogy a szín harmonizáljon az esküvői díszítéssel.

Kémcső mérete: 16 x 1,6 cm vagy 15x 1,6                                      50 db felett 10% kevezményt adok a vételárból

Az ár darabonként értendő. Minimálisan rendelhető 10 db

Köszönetajándék üvegek 5 cl-es

​Válaszd üvegimet erre a napra és lepd meg a násznépet ezzel az egyedi készítésű köszönet ajándék üveggel. Az üveg megtölthető pálinkával, gyerekeknek szörppel stb. Az üveget több méretben is készítem.

Általában az 5 cl és 1-2 dl-es üvegek a legalkalmasabbak az ajándékozáshoz és díszítéshez. Ezen üvegek különlegessége, hogy te választod meg, hogy hogyan készítsem el számotokra. Minden esetben egyeztetünk , mert figyelembe veszem a esküvőn alkalmazott színeket és a saját kéréseket. Az üvegre lehet kérni általam megadott képeket, feliratokat vagy saját fotókat.

Felirat pl. Köszönjük, hogy velünk ünnepeltél ezen a napon! , de saját idézetekkel is díszítem az üvegeket.Az ifjú pár neve és a dátum is szerepelhet az üvegen, vagy névre szólóan is elkészíthető megegyezés alapján.

Az ár darabonként értendő.                        Minimálisan rendelhető 10 db

Zsinórozott köszönetajándék üvegek ára
1 db 5 cl-es üveg 650 Ft, saját fényképpel 700 Ft
Kedvezmények
100 db felett 10% a vételárból

Köszönetajándék fa alátétek 

Fatáblák ára: 450 Ft/db 

Köszönetajándék alátétek esküvőre 10x10 méretben egyedi elképzelés alapján készültek. Kérd fatábláimat te is saját esküvődhöz tervezve, saját minta és szöveg alapján. A mintáról mindig készítek egy ajánlatot, majd elkészítve elküldök az emailedre véglegesítésre, és ha rendben találjátok, indulhat a gyártás. 

A db számot mindig előre kérem jelezni!

Az ár darabonként értendő. Minimálisan rendelhető 10 db